Kilimli Madenciler İlkokulu
BÖLÜM MAH. MADENCİLER SK. MADENCİLER İLKÖĞRETİM OKULU NO 34 KİLİMLİ / ZONGULDAK

VİZYON

Vizyonumuz; Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

MİSYON

Misyonumuz; Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

1.Okulumuz 2018 yılında Beyaz Bayrak Belgesi almıştır. 2.Okulum Temiz Belgesi 2020 yılında alınmıştır. 3.2019-2020 eğitim öğretim yılında İlçe Ve İl genelinde yapılan Akıl Zeka Oyunları Turnuvalarında öğrencilerimiz İlçede farklı oyunlarda 1.lik ve 2.lik elde etmiştir. İl turnuvalarında 2. ve 3.lük kazanmışlardır. 4.İlçede yapılan

NORMAL ÖĞRETİM

08.50-14.10

Pansiyon Bilgisi

PANSİYON YOK

Servis Bilgisi

2019 yılından itibaren Taşımalı Eğitim kapsamında taşıma kapsamındaki öğrencilerimiz taşımalı eğitim servisleriyle taşınmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ; İL MERKEZİNE 8 KM MESAFEDE, İLÇE MERKEZİNE 1,5 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

KİLİMLİ İLÇEYE 1,5 KM MESAFEDE OLUP İLÇENİN GÜNEYİNDE BULUNMAKTADIR. OKUL ÇEVRESİNDE KİLİMLİ MESLEK LİSESİ, BÖLÜM CAMİİ VE MUHTARLIĞI BULUNMAKTADIR

Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

4.SINIFTAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ İLÇEMİZ ALIM SAHASINDA BULUNAN KİLİMLİ CUMHURİYET ORTAOKULU VE KİLİMLİ ŞEHİT İSLAM ÇAKAR İMAM HATİP ORTAOKULUNA DEVAM ETMEKTEDİRLER.

Sportif Etkinlikler

SATRANÇ KURSU, SATRANÇ TURNUVALARI KATILIMI, AKIL VE ZEKA OYUNLARI KURSLARI, TURNUVALARA KATILIM, DYNED PROJESİ, ZONGULDAK OKUYOR YARIŞMASINA KATILIM, ATLETİZM YARIŞMALARI, ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ, OKUL İÇİ FİZİKSEL ETKİNLİK FAALİYETLERİ.TİYATRO FAALİYETLERİ...

TÜBİKAT BİLİM FUARLARINA KATILIM.

Proje Çalışmaları

B.E.Ü. SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ, TOPLUM HİZMETİ ÇALIŞMALARI,YAYLA E.M.L. SOSYAL FAALİYETLER,

Diğer Hususlar

OKULUMUZ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN TAŞIMA KAPSAMINA ALINMIŞTIR. BU KAPSAMDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ YEMEK HİZMETİNDEN OKULUMUZ YEMEKHANESİNDE YARARLANMAKTADIRLAR. 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA; AKIL VE ZEKA OYUNLARINDA ÖĞRENCİLERİMİZ, İL DÜZEYİNDE 2. 3.LÜK ÖDÜLÜ ALMIŞTIR.