4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU!

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ VE KIYMETLİ VELİLERİMİZ;

2021 - 2022 Eğitim - Öğretim yılında ilimiz genelinde okuyan öğrencilerimizin okuma hassasiyetlerini artırmak, okuma alışkanlığını ilimizde istenilen seviyeye çıkarmak, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak, değerler eğitimi kapsamında örnek davranışları tanıtmak ve kendine güven duygusunu geliştirmek, okuma becerisinin geliştirilmesini sağlayarak, eğitim - öğretime katkısını artırmak, etkili düşünmeyi sağlamak, milli, manevi ve kültürel duygularımızı pekiştirmek ve okuyarak farkındalık oluşturan öğrencilerin ödüllendirilmesini sağlamak amacıyla Zonguldak Merkez ve tüm ilçelerimizdeki okullarımızda "Zonguldak Okuyor" ödüllü kitap okuma projesi uygulanacaktır.Komisyonca seçimi yapılan kitapların, sınıf seviyesine göre okunduktan sonra 2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılı takvimi içerisinde kitap okuma yarışması şartnamesine göre ilimiz genelinde ödüllü kitap okuma yarışması düzenlenecek ve sonuçlandırılacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdaki şartnameyi inceleyerek katılım sağlamanız rica olunur.

meb_iys_dosyalar/67/01/714376/dosyalar/2021_10/13103642_ZONGULDAK-OKUYOR-SARTNAME.docx